Procurorii ar fi găsit-o pe Alexandra în viață într-o altă casă. Informatie s-a dovedit a fi falsa

Procurorii ar fi primit un pont care spune că Alexandra ar fi într-o baracă rosie în viața. Informatia s-ar fi dovedit falsa.

ACTUALIZARE. Polițiștii fac verificări și într-un lac din apropiere de Caracal. Căutările de la balta Drăghiceni au loc la solicitarea DIICOT, a spus Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

Anchetatorii au o pistă nouă în cazul crimelor de la Caracal. Polițiștii au primit o informație că Alexandra Măceșanu, fata de 15 ani care a sunat săptămâna trecută la 112 pentru a anunța că a fost răpită, ar fi în viață, sechestrată în podul unei case.

UPDATE Alexandra nu se află în imobilul de culoare roșie în care s-au făcut percheziții. La această oră, polițiștii verifică mai multe case din proximitate pentru a o găsi pe Alexandra. Vecinii primesc mesaje că fata ar fi în viață.

„Faceţi ceva, Alexandra trăieşte, este în podul unei case, legată, este o casă cu nişte sălcii pletoase. Salvați-o!”, este mesajul primit de mai mulți vecini.

UPDATE Alexandra nu se află în imobilul de culoare roșie în care s-au făcut percheziții. La această oră, polițiștii verifică mai multe case din proximitate pentru a o găsi pe Alexandra. Vecinii primesc mesaje că fata ar fi în viață, conform Antena 3.

Polițiștii verifică acum această informație.

Știre în curs de actualizare.

UPDATE Alexandra Caracal

Poliția caută în fiecare casă din Caracal, după ce s-a primit mesajul că ar fi în viață, ascuns într-un pod

Mesajul primit „Alexandra este sechestrată într-un pod, sechestrată în ultima casă din Caracal”.
CONFORM UNEI SURSE, procurorii au descins in mai multe ase din Caracal, după ce au primit un mesaj ca fata ar fi  in viata sechestrata intr-o baracă.

Informatia este în curs de verificare.
Polițiștii o caută pe Alexandra în podul unei case aproape de cea a lui Gheorghe Dincă, în urma unui pont pe care l-ar fi primit în urma cu câteva ore. Nu este clar dacă polițiștii din Caracal au primit această informație prin telefon sau au citit un mesaj pe Facebook, căci informațiile sunt contradictorii în legătură cu sursa pontului.

Oamenii legii, vizibil tensionați, au ajuns la a treia casă distanță de cea a criminalului. Persoana care a alertat azi polițiștii i-a rugat să intervină repede la a treia casă distanță de cea a asasinului din Caracal, căci fata s-ar ascunde în podul respectivei case. A dat câteva indicii și a spus că în curte sunt mai multe sălcii, iar în podul casei unde ar fi sechestrată există mult fân.

„M-au rugat dacă sunt de acord să le deschid, să se uite în încăpere, în pod, în curte. De unde să știu eu cine a dat informația? Nu intra la mine vecinul. Să înțeleagă toată lumea treaba asta. Noi nu eram în relații bune cu Gheorghe Dincă. Ce pot să vă zic de criminal? Ăsta e adevărul. Asta e fața lui adevărată. Normal că știam adevărul despre el. Știam că e un om violent”, a spus bărbatul în casa căruia au intrat polițiștii în urmă cu puțin timp.

Procurorii au cerut Vodafone convorbirile din perioada în care s-au întâmplat crimele din Caracal

Procurorii au cerut de la compania Vodafone toate convorbirile telefonice din perioada în care s-au întâmplat crimele de la Caracal, au declarat pentru MEDIAFAX surse apropiate anchetei.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru MEDIAFAX că procurorii au solicitat marți de la compania Vodafone toate convorbirile telefonice din perioada în care s-au întâmplat evenimentele de la Caracal.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că procurorii Secției de investigare a infracțiunilor din justiție (SIIJ) au cerut, miercuri, de la DIICOT Craiova dosarele crimelor din Caracal în copie certificată.

Secția de investigare a infracțiunilor din justiție (SIIJ) anchetează modul în care procurorii de la Parchetul din Caracal și cei de la DIICOT Craiova au intervenit și s-au ocupat de crimele din Caracal, de anchetă fiind vizați procurorii Liviu Vasilescu de la DIICOT Craiova și Cristian Popescu de la Parchetul din Caracal, potrivit sursei citate.

Pe 30 iulie, procurorii Secția de investigare a infracțiunilor din justiție (SIIJ) anunțau au început urmărirea penală in rem, faptele cercetate fiind abuz în serviciu în cazul de la Caracal, privind modul cum oamenii legii au instrumentat dosarul. Anchetatorii au efectuat audieri și au ridicat documente de la poliție, parchet și instanță. „Procurorii din cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție au dispus la data de 28 iulie 2019 începerea urmăririi penale in rem, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu, în cauza privind împrejurările în care organele de urmărire penală au acționat/nu au acționat în contextul cercetărilor care s-au desfășurat în dosarul uciderii adolescentelor din Olt”, informa Ministerul Public, printr-un comunicat de presă.

Procurorul Cristian Ovidiu Popescu, care s-a ocupat de cazul dispariției Alexandrei, a fost audiat, luni, de către Secția Îndrumare și Control din cadrul Parchetului General.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.