Alianța USR PLUS – polul de dreapta de care Baia Mare și Maramureșul aveau nevoie “Împreună putem aduce viitorul acasă!”

USR și PLUS vor participa la alegerile locale și la cele parlamentare pe liste comune și vor susține candidați unici în Maramureș. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă, care a avut loc azi, 13 iulie 2020. Conferința a fost susținută de Dan Ivan — președintele USR Maramureș și candidat la Primăria Baia Mare, Florin Barbur — președintele PLUS Maramureș și Vlad Emanuel Duruș — deputat și candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean.

Anul trecut, la alegerile prezidențiale și europarlamentare, băimărenii și maramureșenii ne-au transmis un semnal puternic de susținere a alianței USR PLUS. S-a creat un val de așteptare care ne-a determinat să mergem și la următoarele runde de alegeri împreună. Alianța USR PLUS Maramureș reușește să formeze acel pol de dreapta care se opune polului de stânga, format de actualul primar al Băii Mari, Cătălin Cherecheș, și de președintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea.

 În perioada următoare vom veni cu candidați profesioniști și integri în toate cele 76 de localități din Maramureș. Împreună sperăm să atingem rezultate cel puțin la fel de bune ca la alegerile europarlamentare”, a spus Dan Ivan, candidatul USR PLUS la funcția de primar al municipiului.

Candidați integri și competenți pentru Baia Mare și Maramureș

Alianța USR PLUS are programe clare și profesioniști pentru toate funcțiile publice pentru care candidează. Pentru că doar cu seriozitate și profesionalism din partea celor aflați la vârful administrației, municipiul Baia Mare și județul Maramureș își vor putea recăpăta prestigiul pierdut.

Acest acord între USR și PLUS vine după câteva luni de negocieri, în care ne-am propus să găsim cei mai buni candidați pentru Baia Mare și Maramureș. Criteriile pe care le-am urmărit au fost integritatea, competența și capacitatea de a convinge cetățenii.

Am constatat că în multe localități cetățenilor le este frică de primar și de cei din administrație. Acest lucru trebuie să înceteze! Oamenii de bună credință trebuie să facă un pas în față și să se implice! Oamenii pe care noi vrem să îi aducem în administrație vor avea un altfel de comportament în funcțiile pe care le vor ocupa; vor lucra cu adevărat în beneficiul oamenilor”, a precizat Florin Barbur, președintele PLUS Maramureș.

Duruș: “Maramureșul merită să fie pus pe harta performanței în orice domeniu!

Județul Maramureș trebuie pus din nou pe harta țării. Din păcate, la ora actuală, județul este prost administrat, iar acest lucru îl văd atât localnicii, cât și turiștii. Vlad Emanuel Duruș, deputat și candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean: “Drumurile arată deplorabil. Zetea a început să zgândărească asfaltul acum, cu două luni înainte de alegeri, căci așa îi stă în fire. În ceea ce privește turismul, nu stăm atât de bine pe cât ne imaginăm: suntem de abia la mijlocul clasamentului național. Maramureșul merită mai mult, merită să fie pus pe harta performanței în orice domeniu.

Atât Dan Ivan, cât și Vlad Duruș au invitat forțele politice care se consideră de dreapta și anti-PSD să se alăture Alianței USR PLUS în susținerea candidaților săi.

(P)

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.