Alimentul care te ajută să slăbești, reglează glicemia și previne anemia

Acest aliment este folosit în multe rețete culinare, dar puțini știu ce proprietăți benefice aduce organismului.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum: Vara în luna martie

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Acest aliment are un conținut scăzut de calorii, este bogat în fibre și are o serie de proprietăți benefice importante pentru sănătatea organismului nostru. Este vorba despre fasolea verde.

Alimentul care te ajută să slăbești, cu multe beneficii pentru organism. Fasolea verde este un aliment sărac în calorii, dar bogat în fibre. Fibrele sunt extrem de benefice pentru persoanele care suferă de sindromul de colon iritabil, celor care prezintă fluctuaţii de glicemie şi celor care doresc să slăbească, potrivit csid.ro.

De asemenea, acest aliment poate regla nivelul glicemiei. Fasolea verde este bogată în fibre vegetale și împiedică absorbția zaharurilor și reduce secreția de insulină.

Totodată, alimentul care te ajută să slăbești, poate preveni apariția osteoporozei. Datorită conținutului ridicat de vitamina, fasolea verde poate preveni pierderea calciului din oase și astfel poate combate osteoporoza.

Pe lângă beneficiile menționate mai sus, fasolea verde poate combate anemia. Nutriționiștii recomandă persoanelor cu deficit de fier să consume mai des fasole verde, sub formă de salată sau de suc extras din păstăile verzi, care le va asigura mineralul carent, scrie sfatnaturist.ro.

Alimentul care te ajută să slăbești, cu multe beneficii pentru organism. Chiar dacă are foarte multe beneficii, fasolea verde nu trebuie consumată în exces. În caz contract, aceasta poate provoca probleme digestive și gastrointestinale.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.