Alina Gorghiu și Gheorghe Flutur vin în Maramureș!

pnlCopreşedintele Partidului Naţional Liberal, Alina Gorghiu şi Gheorghe Flutur –  secretar general al PNL, însoţiţi de prim-vicepreşedinţi şi vicepreşedinţi liberali – vor fi prezenţi, în perioada 17-18 octombrie a.c., în judeţul Maramureş. Alături de liderii locali ai partidului, delegaţia de la centru va participa la o serie de întâlniri, atât în municipiul Baia Mare cât şi în municipiul Sighetu Marmaţiei.

Programul vizitei începe sâmbătă, 17 octombrie, la ora 9.45, cu o vizită în Piaţa Izvoarele, Baia Mare, urmată de o conferință de presă la sediul PNL din Maramureș, situat pe Bd-ul București, Nr. 4 din Baia Mare, la ora 10.45. Pentru ora 13.00 a fost convocată ședinţa Comitetului de Coordonare Judeţean al PNL Maramureş la Teatrul Municipal Baia Mare, iar presa are acces în primele 15 minute ale iîntrevederii.

Programul continuă duminică, 18 octombrie, de la ora 10.30, cu participarea oaspeților la Şcoala Politică „Ghe. I Brătianu”, care se desfăloară în Sala de Conferinţe a Primăriei Sighetu Marmaţiei. La ora 12.00 a fost stabilită o vizită la Memorialul Victimelor Comunismului şi al Rezistenţei din Sighetu Marmaţiei, iar la 13.30 va fi depunerea de coroane la Cimitirul Săracilor din Sighetu Marmaţiei.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.