Aliniere fatală! Ce preziceau anticii despre ziua de 2 iunie 2015

planeteAlinierea Marte – Venus – Lună de pe 2 iunie 2015 va fi devastatoare pentru Terra?

Un renumit om de știință, Ben Davidson, pasionat de astrofizică și de tot ceea ce ține de univers în general, a declarat pe site-ul său, suspiciousobservers.org(site al cărui fondator este încă din iulie 2013), că alinierea planetelor Marte, Venus și Luna era în antichitate considerată ca sfârșitul lumii.

Datorită faptului că, în timpul alinierii acestora, în Univers se emană o energie negativă ce determină schimbări electromagnetice, aceasta poate produce catastrofe dezastruoase pe Pământ. Marile cutremure se produc în general în timpul alinierii unor planete, având un rol important și centrul Sistemului Solar, care captează o parte din energie și emană radiații. Catastrofele încep în special cu câteva zile înaintea alinierii sau la câteva zile după acest fenomen.

Perioada în care se aliniază planetele poate dura până la câteva zile, timp în care apare o creștere semnificativă asupra electromagnetismului planetei noastre. Ben Davidson a studiat de-a lungul timpului dacă acest fenomen are sau nu legătură directă cu cataclismele de pe Terra. Astfel a ajuns la concluzia că un fenomen bizar va avea loc în luna plină din data de 2 iunie 2015, atunci când s-ar adeveri și profețiile din vechime, în care se spune că se vor produce mari cutremure de 9 grade pe teritoriul Americii de Nord și al Canadei.

Un fenomen similar a avut loc în mai 2011, când teritoriul Statelor Unite a fost cuprins de furtuni severe, inundații și tornade.

În scrierile din antichitate, alinierea Venus – Marte – Lună a fost asociată cu sfârșitul lumii. Chiar și celebrul prezicător Nostradamus susținea într-un verset de-al său că într-o lună de mai, când trei planete se vor alinia, se va produce un cutremur devastator.
Dacă, în ziua respectivă, condițiile meteorologice vor fi favorabile, vom putea observa cu ochiul liber aliniera acestor trei corpuri cerești, chiar dacă ele se află la peste 130 de milioane de kilometri depărtare de Pământ.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.