Amenzi aplicate de jandarmii maramureşeni

Echipajele de jandarmerie aflate în executarea atribuţiilor de serviciu pe raza municipiului Baia Mare în acest început de august, au fost solicitate să intervină în situaţii de tulburare a ordinii publice şi au aplicat sancţiuni contravenţionale conform prevederile legale.

Duminică 06 august a.c., în jurul orei 02:30, jandarmii au fost solicitaţi să intervină pentru aplanarea unui scandal pe bulevardul Decebal din Baia Mare, unde doi bărbaţi, unul din Baia Mare iar celălalt din localitatea Repedea, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice se certau tulburând liniştea locuitorilor din zonă.

Luni 07 august a.c., în jurul orei 17:30, echipajul de jandarmerie a fost solicitat să intervină pe strada Gării din Baia Mare unde, trei tineri domiciliaţi în Baia Mare au adresat cuvinte şi expresii jignitoare în mod repetat unei vânzătoare de la un chioşc de plăcinte indignând cetăţenii care se aflau în acel loc.

Pentru aceste fapte jandarmii au aplicat sancţiuni contravenţionale cu amenzi.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

Foto: Arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.