Amenzi de 10000 de lei aplicate în târgurile din municipiul Sighetu Marmaţiei şi Bogdan Vodă

intrare piata SighetO altă acţiune a avut loc ieri, în târgul organizat lunar în municipiul Sighetu Marmaţiei. Poliţiştii au urmărit verificarea persoanelor fizice şi juridice care desfăşoară activităţi comerciale precum şi depistarea şi sancţionarea abaterilor de la regimul circulaţiei pe drumurile publice din zona târgului.

În aceste context, au fost legitimate 21 de persoane şi au fost constatate 32 de contravenţii dintre care 8 la legea privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite iar nouă la regimul circulaţiei rutiere. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de peste 6500 de lei.

Totodată, au fost confiscate bunuri estimate la valoarea de 250 de lei şi au fost puse în aplicare două mandate de aducere.

O acţiune similară a fost organizată şi în târgul din localitatea Bogdan Vodă.  Poliţiştii au verificat 32 de persoane şi au controlat 25 de autovehicule care se deplasau pe DJ 186 din localitate. Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 17 sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 3000 de lei şi a fost retras un certificat de înmatriculare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.