Amenzi de peste 24 000 de lei aplicate de poliţiştii rutieri în doar două ore

radar-politiePoliţiştii rutieri au desfăşurat azi o amplă acţiune pe principalele artere de circulaţie din municipiul reşedinţă de judeţ. Activităţile au avut ca scop creşterea gradului de siguranţă rutieră prin depistarea şi tragerea la răspundere a participanţilor la trafic care nu respectă regulile de circulaţie pe drumurile publice.

 Între orele 13.00 – 15.00, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare, împreună cu cei din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Groşi şi Postului de Poliţie Recea, au acţionat cu şapte autospeciale, două dintre ele prevăzute cu aparatură radar, pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere.

Poliţiştii au urmărit să-i determine pe conducătorii auto să adopte un comportament preventiv în trafic şi să-i conştientizeze de pericolele la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Pe parcursul celor două ore, poliţiştii au controlat 100 autovehicule şi au constatat 103 de abateri contravenţionale. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de peste 24 000 de lei. Cele mai frecvente nereguli constatate au fost nerespectarea regimului legal de viteză şi indisciplina pietonilor.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.