Amenzi în primele zile din august în valoare totală de peste 15.000 lei. Ce alte activități au mai desfășurat inspectorii ISU Maramures?

Specialiștii Inspecției de prevenire din cadrul I.S.U. Maramureș au efectuat, în intervalul 01.08-03.08.2022, nouă controale la unități de turism, ocoale silvice și unități administrativ-teritoriale.

Ca urmare a neregulilor constatate, personalul Inspecției a aplicat 83 de sancțiuni, din care 65avertismente și 18 amenzi în cuantum de 15.500 de lei.

Printre neregulile cel mai des întâlnite în timpul acestor controale, pe linia respectării normelor legale referitoare la apărarea împotriva incendiilor, au fost cele legate de depozitarea de materiale combustibile pe traseul căilor de evacuare, de neefectuarea mentenanței la mijloacele tehnice de apărare împotriva incendiilor,neafișarea planurilor de evacuare a persoanelor, respectiv de exploatarea necorespunzătoare a instalațiilor electrice.

De asemenea, în același interval, specialiștii Inspecției de prevenire au desfășurat 22 de activități de informare și educație preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.