Amenzi în valoare de 10 000 de lei aplicate de poliţiştii din Ocna Şugatag şoferilor care s-au abătut de la respectarea normelor rutiere

Ieri, 02 noiembrie, poliţiştii Secţiei 5 Ocna Şugatag au desfăşurat o acţiune pentru salvarea de vieţi şi prevenirea accidentelor rutiere, în special a celor produse din cauza nerespectării regimului legal de viteză.

În urma activităţilor desfăşurate împreună cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român Maramureş pe DN18, pe raza localităţii Fereşti, poliţiştii au aplicat 29 de sancţiuni pentru abateri de la respectarea normelor rutiere în vigoare. Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de aproximativ 10 000 de lei. Ca măsură complementară, poliţiştii au dispus retragerea a şase certificate de înmatriculare.

Poliţiştii recomandă tuturor conducătorilor auto să păstreze o distanţă suficientă faţă de vehiculul din faţă, să circule cu luminile de întâlnire în funcţiune, indiferent de categoria de drum pe care circulă şi să se intereseze de starea drumului pe care urmează să îl parcurgă!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.