Amenzi în valoare de aproximativ 10 000 de lei aplicate de poliţiştii rutieri din Seini

Multe dintre accidente se produc datorită faptului că şoferii se grăbesc să ajungă la destinaţie. Economia de timp este nesemnificativă raportată la riscul pe care şi-l asumă şoferii care circulă cu viteză excesivă şi la riscul la care îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic sau pe pasagerii din autoturism. Pentru a preveni producerea de evenimente rutiere cauzate de şoferii care nu ţin cont de restricţiile legislaţiei în vigoare şi apasă prea tare pedala de acceleraţie, poliţiştii din Seini au organizat ieri o acţiune pe D.E.58 ŞI D.J. 109I.

Astfel, între orele 15.00 – 20.00, poliţiştii rutieri au oprit pentru verificări mai multe autoturisme care se deplasau pe drumurile publice. Atât şoferii care au fost înregistraţi de aparatura radar din dotare conducând cu viteză peste limita legală, dar şi cei care nu au respectat alte norme rutiere prevăzute de OUG 195/2002 au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de aproximativ 10 000 de lei.

Poliţiştii rutieri vă recomandă să conduceţi prudent şi să respectaţi toate regulile de circulaţie pentru a ajunge întotdeauna în siguranţă la destinaţie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.