Amenzi pentru vitezomani, dar și pentru pietonii care au ”ocolit” zebra

politia rutieraPoliţiştii rutieri au continuat şi în acest sfârşit de săptămână acţiunile de verificare şi control a traficului rutier. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 93 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 19.000 de lei, au reţinut şapte permise de conducere şi au retras cinci certificate de înmatriculare.

Vineri, 13 noiembrie poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier împreună cu cei din cadrul Birourilor şi Formaţiunilor Rutiere de pe raza judeţului, au întreprins o amplă acţiune pe principalele artere de circulaţie de pe raza municipiului Baia Mare şi pe DN1C, pentru a-i determina pe conducătorii auto să adopte un comportament preventiv în trafic şi pentru a-i conştientiza de pericolele la care se expun prin nerespectarea normelor rutiere. Activităţi similare au fost organizate şi de poliţiştii din Şomcuta Mare şi Groşi.

În urma controalelor efectuate, poliţiştii au constatat 93 contravenţii, cele mai multe pentru conducere cu viteză excesivă sau neadaptată la condiţiile de drum şi nerespectarea de către pietoni a normelor privind circulaţia pe drumurile publice. Valoarea amenzilor aplicate este de peste 19.000 de lei. Ca măsură complementară, au fost reţinute şapte permise de conducere şi au fost retrase cinci certificate de înmatriculare.

Foto: Arhiva

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.