Amenzi şi dosare penale întocmite de poliţişti din Seini pentru comiterea de infracţiuni rutiere

rutieraPoliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Ocna Şugatag şi cei din Baia Sprie au desfăşurat ieri, 28 aprilie, activităţi de supraveghere şi control a traficului rutier pe raza de competenţă.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au aplicat 115 sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor aplicate este de aproximativ 40 000 de lei.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 3 permise de conducere şi au retras două certificate de înmatriculare.

Tot în urma unor controale în trafic desfăşurate ieri, poliţiştii au identificat patru bărbaţi care conduceau ilegal autovehicule pe drumurile publice.

La Seini, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani din Săbişa. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că valabilitatea autorizaţiei de circulaţie provizorie a autoturismului era expirată din data de 05.01.2016.

Tot la Seini, poliţiştii au depistat un bărbat de 71 de ani, domiciliat în satul Certeze, judeţul Satu Mare, care se deplasa cu un moped chiar dacă avea permisul de conducere anulat.

Alţi doi bărbaţi de 17 respectiv 30 ani, care conduceau autovehicule chiar dacă nu deţineau permise de conducere, au fost depistaţi de poliţişti pe raza localităţilor Remetea Chioarului şi Recea

În toate cazurile poliţiştii au întocmit dosare penale iar cercetările continuă sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

În perioada Sărbătorilor Pascale poliţiştii rutieri vor fi la datorie şi vor desfăşura activităţi pe principalele artere de circulaţie şi pe căile de acces ce converg spre lăcaşurile de cult şi zonele de agrement, în punctele cu risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, pentru combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor şi blocajelor rutiere, dirijarea, fluidizarea şi controlul circulaţiei.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.