Amenzi în valoare de peste 20 000 de lei aplicate într-o singură zi pentru abateri rutiere

politia rutiera84 de participanţi la traficul rutier au fost sancţionaţi ieri de poliţişti, cu amenzi în valoare de peste 20 000 de lei. Trei conducători auto au rămas fără permis iar altor şapte le-au fost retrase certificatele de înmatriculare ale autovehiculelor.

La începutul acestei săptămâni poliţiştii rutieri din Baia Mare, Borşa, Târgu Lăpuş şi Ulmeni au fost prezenţi pe drumurile intens circulate, pentru a verifica dacă participanţii la trafic respectă normele rutiere. Pe raza localităţii Ulmeni, poliţiştii au acţionat împreună şi cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român Maramureş.

Poliţiştii au verificat peste 100 de autovehicule şi în urma controalelor efectuate au constatat 84 de contravenţii. Abaterile constatate au fost sancţionate cu amenzi în sumă de peste 20 000 de lei.

Ca măsură complementară, au fost reţinute trei  permise de conducere şi au fost retrase şapte certificate de înmatriculare.

Având în vedere faptul că în această perioadă, pe anumite tronsoane de drum din judeţ se circulă în condiţii de ploaie şi ceaţă, poliţiştii rutieri recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să nu se angajeze în depăşiri riscante, să păstreze distanţa de siguranţă şi să folosească luminile de întâlnire.

Foto: Arhiva

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.