Camera de Comerț și Industrie Maramureș și Baia Mare Value Centre vă invită, în perioada 11 – 14 februarie 2022, în galeria centrului comercial, la EXPO NUNTA DE LA A LA Z!

Camera de Comerț și Industrie Maramureș și Baia Mare Value Centre vă invită, în perioada 11 – 14 februarie 2022, în galeria centrului comercial, la EXPO NUNTA DE LA A LA Z.

După aproape doi ani în care activitatea fiecăruia dintre noi a fost complet bulversată de pandemia de COVID-19, ne face plăcere să vă relansăm invitația de a fi alături de Camera de Comerț și Industrie Maramureș și de a promova oferta Dumneavoastră de produse și servicii dedicate viitorilor miri în cadrul expoziției NUNTA DE LA A LA Z, eveniment care susține această industrie de aproape 15 ani. Expo „Nunta de la A la Z” este cel mai îndrăgit eveniment de profil din județul Maramureș. Cu o tradiție de 15 ani, târgul de nuntă a devenit un reper al celor care doresc să se căsătorească.
La expo Nunta de la A la Z găsiți: rochii de mirese, accesorii, servicii de sonorizare / fotografie, aranjamente florale, verighete, oferte ale agențiilor de turism etc.

În cadrul centrului comercial vor fi respectate toate măsurile și regulile impuse de lege la acea dată în scopul prevenirii contaminării publicului larg cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.