Amestecă bicarbonat cu ceai de mușețel. Trucul de milioane pe care orice femeie trebuie să îl știe! Face minuni pentru ten

În era vitezei puține persoane reușesc să doarmă suficient. Cel mai vizibil efect al acestei probleme sunt cearcănele, pe care le acoperim cu greu.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum: Vara în luna martie

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Sunt zeci de creme și soluții care ne promit să ne scape de aceste semne, însă cele mai multe sunt costisitoare și fără rezultat.

Există însă un truc ieftin și ușor care are rezultate extrem de bune în acest sens. Cu ajutorul lui o să arăți odihnit, cu o piele strălucitoare și proaspătă, însă ar fi bine să rezolvi și problema somnului.

Pentru a scăpa de cearcăne cu bicarbonat de sodiu, trebuie să urmați acești pași simpli. În caz că există reacții adverse, trebuie să vă spălați rapid cu multă apă.

Amestecați acest produs în părți egale cu apă caldă, ar trebui să obțineți o pastă, așa că dacă este prea lichid va trebui să adăugați mai mult bicarbonat sau dacă este uscat va trebui să adăugați apă.

Odată ce această pastă este gata, va trebui să o aplicați cu degetele sau cu o perie pe pielea pleoapei inferioare și pe toată zona de sub ochi care este întunecată. În acest pas, ai mare grijă ca produsul să nu intre în ochi. Dacă se întâmplă acest lucru, spală-te rapid cu apă.

Lăsați-l să acționeze timp de 10 până la 15 minute, apoi îndepărtați amestecul de pe față cu multă apă și uscați pielea cu un prosop curat, mângâind ușor, fără frecare. Aplicați crema hidratantă obișnuită, o cremă specifică pentru zona ochilor sau niște ulei esențial care hidratează în profunzime.

Vei vedea că prima dată fața ta pare deja mai odihnită și că pielea de sub ochi s-a deschis, dar unele dintre petele întunecate pot rămâne în continuare. Din acest motiv, vă sfătuim să repetați acest tratament de două sau de trei ori pe săptămână până când vedeți că au dispărut complet. De asemenea, este important să mențineți bine hidratată pielea acestei părți a feței.

După cum am menționat anterior, este bine să amestecați acest produs cu o infuzie antiinflamatoare pentru a obține un efect mai mare și pentru a vă proteja pielea. Unele dintre cele mai recomandate infuzii antiinflamatorii de utilizat în acest truc de frumusețe sunt următoarele: muşeţel, cimbru, rozmarin, mentă sau ceai verde.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.