Amestecă bicarbonat de sodiu cu pastă de dinți și dă cu soluția pe perete. Trucul pe care trebuie să îl știe orice român! Rezultatul e uimitor

Nu esti român autentic dacă în bucătăria ta nu există un pliculeț cu bicarbonat de sodiu. Acest produs face minuni în bucătărie, însă este un ajutor de nădejde și în treburile gospodărești.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Iată câteva sfaturi utile pe care trebuie să le știi legate de bicarbonat și care îți vor face viața cu mult mai ușoară. Tot ce trebuie să faci, este să respecți ce scrie în rândurile de mai jos.

Oferte Speciale in Tara si in Strainatate!“Nou, Creta cu avionul din Baia Mare”

Profită acum: Vara în luna februarie

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

– Dezodorizarea frigiderului. Cel mai bine este ca frigiderul dumneavoastră să nu miroase a nimic, iată de ce e bine să păstrați în el o cutie deschisă cu bicarbonat de sodiu. Trucul funcționează și în cazul congelatorului.

– Curățarea și dezodorizarea scurgerilor. Adăugați 1 ceașcă de bicarbonat în gaura de scurgere, apoi turnați 1 ceașcă de oțet. Acoperiți-o cu un dop, așteptați un timp, după care turnați apă fierbinte.

– Îndepărtarea grăsimii de pe farfurii. Dacă spălați vasele în mașina de spălat vase, amestecați 2 linguri de bicarbonat cu soluție pentru vase și stratul de grăsime va dispărea. Persoanele, care spală vasele manual, ar trebui să le lase în acest amestec pentru 15 minute.

– Curățarea aparatului de cafea. Umpleți vasul cu apă caldă și adăugați ¼ de cană de bicarbonat. Agitați vasul, până depunerile dispar complet.

– Acoperirea găurilor de la cuie. Amestecați bicarbonat cu pastă de dinți și umpleți găurile nedorite cu compoziția obținută. Așteptați, până se usucă complet.

– Urmele de la vase. Inelele neplăcute de la pahare și farfurii, care rămân pe suprafețele din lemn, le puteți îndepărta cu o cârpă înmuiată în amestec de bicarbonat și apă.

– Dezodorizarea coșului de gunoi. Bicarbonatul este capabil să împrospăteze coșul de gunoi, chiar și atunci când e plin cu gunoi: pur și simplu adăugați puțin bicarbonat în coșul plin. Și nu uitați să spălați coșurile regulat, la fel, cu bicarbonat.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.