Amestecă mierea cu leuștean și consumă cât mai des – Asigură sănătatea inimii, stimulează sistemul nervos central, reglează menstruația și …

Leușteanul este o plantă aromată plină de ulei volatil, antioxidanți și alte substanțe active care au proprietăți medicinale impresionante. Această plantă stimulează sistemul nervos central, asigură sănătatea inimii și are proprietăți expectorante, antibacteriene și diuretice. De asemenea, reglează menstruația și este inclus în multe rețete pentru aroma deosebită pe care o are.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum:Early Booking

Folosit în tratamentele naturiste, se prepară sub formă de infuzie sau suc din frunzele proaspete care se poate dilua cu suc de mere sau de morcovi. Rădăcina uscată și mărunțită se leuștean se poate amesteca cu miere și este indicat persoanelor care se îmbolnăvesc des și celor cărora starea de spirit se schimbă brusc.

Leușteanul este recomandat și persoanelor care suferă de alergii, au probleme cu tensiunea arterială sau cu hemorozii, gută sau reumatism. Datorită proprietăților expectorante, poate curăța tractul respirator iar datorită conținutului de eucaliptol, leușteanul reduce inflamația și iritația de la nivelul plămânilor.

Datorită proprietăților antibacteriene, poate fi folosit și pentru a preveni sau trata bolile declanțate de Salmonella și E. coli. În caz de balonare sau gaze, crampe menstruale puternice se recomandă ceaiul de leuștean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.