Amestecă o linguriță de bicarbonat de sodiu cu cafea. Trucul ieftin care a dat pe spate orice gospodină! Rezultatele sunt uimitoare

Bicarbonatul de sodiu este produsul-minune din orice bucătărie. Acesta are utilizări multiple, dar atunci când îl combini cu puțină cafea, poți da chiar lovitura.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum: Vara în luna martie

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

În momentul în care amestecăm o linguriță de bicarbonat de sodiu cu două linguri de cafea putem avea parte de o soluție excepțională. Aceasta este aplicată pe piele și ajută la încetinirea creșterii părului de pe corp. Totodată, combinația dintre cele două ingrediente poate slăbi rădăcina părului, astfel că, în timp, nu se va mai vedea atât de inestetic odată cu creșterea sa.

Nu contează dacă sortimentul de cafea e ieftin sau scump. Cu oricare dintre ele vei obține o piele mai sănătoasă și strălucitoare. Atât bicarbonatul, cât șii cafeaua au proprietăți de exfoliere excelente.

Tot ce trebuie să faci este să amesteci bicarbonatul de sodiu cu cafeaua și puțină apă până se omogenizează, iar apoi se masează ușor zona dorită. Vei avea nevoie de o lingură de bicarbonat de sodiu, două linguri de cafea măcinată și 2 linguri de apă. După ce aplici amestecul, trebuie să lași 5 minute pe corp pentru a avea timp să acționeze.

La final, te speli bine și folosești o cremă de corp care este foarte hidratantă. Este indicat să faci acest pas imediat după ce ieși din duș, hidratarea pielii fiind extrem de importantă în rutina de îngrijire personală.

Deja este bine cunoscut faptul că bicarbonatul de sodiu reprezintă un ingredient minune în bucătărie, în remediile făcute în casă, dar și în soluțiile de curățare. Dar ce se întâmplă dacă pui mopul în apă cu bicarbonat de sodiu.

Unul dintre cele mai folosite obiecte casnice, considerat și cel mai greu de curățat, este mopul. În realitate, un truc simplu cu apă și bicarbonat de sodiu este tot ce ai nevoie pentru a avea mopul curat pentru cât mai mult timp.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.