Amestecul de lămâie și bicarbonat de sodiu: Cea mai puternică combinație care vă poate salva viața. Instrucțiuni și dozare:

Este important să rețineți că înainte să dezvoltați celule canceroase, există o deteriorare a sistemului imunitar, precum și un număr crescut de toxine în celule.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Lipsa de suplimente adecvate este, de asemenea o mare problemă care ar putea duce la cancer.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum:Early Booking

Atunci când apare cancerul, există mai multe metode de combatere a bolii în mod eficient.

Un lucru rămâne cert, trebuie să reduceți aciditatea din organism dacă doriți să preveniți cancerul. Putem face acest lucru prin alcalinizarea corpului cu ajutorul acestui remediu, care conține lămâie și bicarbonat de sodiu.

Studiile au arătat că lămâia poate fi foarte utilă în lupta împotriva cancerului. Dar, în afară de capacitățile sale anticancer, lămâia poate fi utilizată în lupta împotriva chisturilor și tumorilor.

Medicina a dovedit, prin teste de laborator, că această plantă poate vindeca în mod eficient cancerul. Cercetările au arătat că lămâia distruge celulele canceroase în douăsprezece tipuri diferite de cancer.

Lămâia împiedică răspândirea celulelor canceroase și ar putea fi de 10.000 de ori mai eficientă decât chimioterapia și medicamentele.

Lămâia vă poate ajuta să depășiți și depresia, stresul, nervozitatea. Ea conține, de asemenea, vitamina C, vitamina B, riboflavină, potasiu, magneziu, calciu, fosfor, proteine și carbohidrați.

Ingrediente necesare:
– 240 ml de apă,
– 1 linguriță de bicarbonat de sodiu,
– suc de lămâie dintr-o lămâie.

Instrucțiuni și dozare: Pur și simplu amestecați toate ingredientele împreună și luați mixtura de trei ori pe zi, atunci când vă este foame, înainte de mese.

Această rețetă nu are efecte secundare mari, spre deosebire de chimioterapia.

Pentru a vă asigura că lămâile pe care le folosiți nu sunt tratate cu îngrășăminte și alte substanțe chimice, puteți planta un lămâi într-un ghiveci și să-l creșteți organic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.