Amestecul natural care curăţă şi dezinfectează temeinic salteaua şi lenjeria de pat. Bicarbonatul şi apa oxigenată fac aşternuturile ca noi

Ne petrecem cam o treime din zi în pat, suficient timp să ne trezim cu tot felul de probleme de sănătate dacă aşternuturile nu sunt foarte curate. Dacă lenjeria de pat o putem spăla cât de des dorim, acest lucru nu este posibil în cazul saltelei.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum: Vara în luna martie

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Amestecul natural care curăţă şi dezinfectează aşternuturile este perfect în această situaţie. Şi asta întrucât acarienii, acele microorganisme care trăiesc în ţesături, nu se lasă duşi cu una, cu două. Îngrijorător este faptul că excrețiile lor acționează ca alergeni provocând mâncărimi, pete roșii, iritații, conjunctivite, dermatită, rinită alergică, astm și chiar bronșită.

Mediul cald şi umed este prielnic pentru înmulţirea acarienilor. Din acest motiv, este o greşeală să facem patul imediat ce ne ridicăm din el. Astfel se creează mediul ideal pentru reproducerea și hrănirea lor, ei rămânând prinși în cearșaf de unde se hrănesc cu celulele pielii și cu transpirația.

O soluţie dezinfectantă preparată în casă, din doar două ingrediente, face adevărate minuni cu aşternuturile noastre, potrivit stiridiaspora.ro.

Amestecul natural care curăţă şi dezinfectează aşternuturile

Ai nevoie de:

  • 2 linguri apă oxigenată
  • 4 linguri de bicarbonat de sodiu
  •  1 lingură balsam de rufe
  • 2 linguri de săpun neutru ras
  • 1 litru de apă.

Fierbe un litru de apă într-o oală și adaugă săpunul, apoi amestecă până se dizolvă. Oprește focul și continuă să amesteci până se încorporează perfect. Cât este încă fierbinte, deja cu focul stins, adaugă restul ingredientelor. Se amestecă până rezultă o soluție omogenă și se lasă să se răcească.

Toarnă soluția într-o sticlă cu pulverizator şi agită foarte bine înainte de utilizare. Desfă patul o dată la trei zile şi pulverizează cu acest spray. Lasă-l să acţioneze și să se usuce perfect timp de o oră.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.