Amprente frumoase pentru comunitatea băimăreană.” Vă dăruiesc iubirea”GALERIE FOTO

 

12647277_1557090644605504_6910023018973877246_nAzi, Instituția Prefectului a găzduit frumosul recital de poezie românească,  „Vă dăruiesc iubirea”, rostit de faimosul actor Paul Antoniu.

Dincolo de atitudinea scorțoasă pe care această instuție o prezintă în marea majoritate a timpului, prin prisma evenimentului, acest loc a reușit să aducă arta și cultura mai aproape de sufletul băimărenilor.

Spectacolul a început printr-un recital muzical al unor tinere talente  din cadrul Liceului de Artă Baia Mare și a continuat cu recitalul maestrului Paul Antoniu.

Publicul prezent a fost încântat de cuvintele rostite cu patos, un simț al umorului bine conturat și mai ales de profunzimea  poeziilor care, desigur, au transmis și dăruit culoarea dragostei.

În cadrul evenimentului au luat cuvântul primarul Cătălin Cherecheș,dar și  prefectul Anton Rohian, care și-au arătat interesul spre reinventarea comunității băimărene  prin cultură și totodată au exprimat pașii importanți care vor face din Baia Mare, Capitală Cultural Europeană .

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.