ANAF a făcut ‘RAVAGII’: Inspectorii antifraudă au strâns o avere de la firme din patru celebre centre comerciale

Inspectorii Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) au anunţat marţi că au verificat, în perioada 1-14 octombrie, 126 de firme din zona Bucureşti-Ilfov situate în mai multe centre comerciale, aplicând sancţiuni totale de 2,12 milioane lei.

Controalele au avut loc în centrele comerciale Expo Market Doraly, Dragonul Roşu, Smart Expo Flora, Su Market şi zona de depozite Moara Domnească, anunță News.ro.

”În urma acţiunilor de monitorizare şi control desfăşurate, inspectorii antifraudă au identificat contravenţii pentru sancţionarea cărora au dispus amenzi şi confiscări în valoare totală de 2,116 milioane lei lei, astfel: două avertismente şi 179 de amenzi în cuantum total de 1,883 milioane lei, confiscarea a 133.063 lei în numerar şi bunuri în valoare de 100.537 lei”, se arată în comunicat.

În patru cazuri, în care firmele desfăşurau simultan, nelegal, comerţ cu ridicata şi comerţ cu amănuntul, inspectorii au interzis desfăşurarea uneia dintre aceste activităţi în aceeaşi suprafaţă de vânzare, potrivit comunicatului.

Direcţia Generală Antifraudă Fiscală a anunţat că va intensifica verificări complexe la nivel naţional în depozitele cu ridicata care reprezintă un risc fiscal ridicat.

Sursa: stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.