Andrada Maior Pașca s-a transferat la Bistrița!Mult succes și sperăm să revii într-o zi la Baia Mare.Suporterii țin la tine și te apreciază!

andradaRevenită în această vară, de la HC Zalău, după ce a petrecut un sezon la echipa de sub poalele Meseșului, Andrada a făcut pregătirile alături de fetele de la HCM si se părea că va rămâne în lotul vicecampioanei României.

Iată însă că,mai marii echipei băimărene, au hotărât să n-o păstreze în lot astfel că jucătoarea de 22 de ani(n.21.02.1993) a trebuit să opteze pentru o altă echipă.Și,în pofida unor oferte venite de la echipe de prima ligă, a hotărât să plece la CSM Bistrița,în Divizia A,oraș în care există un proiect ce are ca finalitate promovarea echipei locale în Liga Națională de handbal feminin.

“Sincer,am ales cu inima! Dintre toate echipele care mi-au făcut oferte cea a bistrițenilor mi s-a părut cea mai avantajoasă pentru mine.Probabil,dacă m-ar fi lăsat în vară să merg unde vreau,alta era acum situația.Am ales Bistrița și pentru faptul că am nevoie de liniște,sezonul trecut,petrecut la Zalău,fiind extrem de solicitant pentru mine.Sper să fie bine și la finalul sezonului să promovăm”.

La echipa bistrițeană au mai plecat încă alte două foste componente ale HCM-ului:Georgeta Diniș-Vârtic și Claudia Cetățeanu.

Mult succes Andrada și sperăm să revii într-o zi la Baia Mare.Suporterii țin la tine și te apreciază.

 

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.