Andreea și-a dat demisia de la Pro TV după atâta vreme! A plecat la DIGI!

E transferul începutului de an în televiziune! Unul dintre cei mai vechi reporteri Pro TV va părăsi trustul din Pache Protopopescu pentru a începe un nou serviciu la Digi24. A fost reporter de prim calibru în Pro mai bine de 15 ani!

Este vorba despre Andreea Brașovean, care se alătură Digi 24! Brașovean a debutat din acest weekend în calitate de prezentator al știrilor Digi24, de dimineață, de la 6.00, 7.00, 8.00 și 9.00. În ultima săptămână, de acum fosta ”protevistă”a fost și reporter al Digi.

Oferte Early Booking pana la 31 ianuarie! Profita acum!

Reprezentanții Digi24, într-un punct de vedere pentru Paginademedia.ro: „Andreea Brașovean este prezentator și reporter Digi24 de la începutul lunii ianuarie 2019. Sâmbăta și duminica prezintă jurnalele de știri România 24 pe tronsonul 06:00 – 09:00, iar în timpul săptămânii se va implica în campania Digi24 pentru educație „Old school, new school” și va realiza reportaje despre problemele sistemului de învățământ: subfinanțarea, calitatea și rezultatele actului educațional, analfabetismul funcțional și abandonul școlar.”

Andreea Brașovean și-a început cariera, în presa locală, la Pro TV Târgu Mureș. În urmă cu aproximativ șapte ani, jurnalista s-a alăturat echipei de știri Pro TV, de la București.

Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.