Angela Merkel vrea să EXPULZEZE toți românii din Germania

merkelMinisterul de Interne german trebuia să adopte până la sfârșitul lunii septembrie un proiect de lege inedit, prin intermediul căruia orice rezident străin ar putea fi expulzat din Germania. Refuzul Germaniei de a accepta România în spațiul Senghen trădează adevăratele intenții ale guvernării Angelei Merkel.

În momentul de față, statul german vrea să urgenteze și să simplificeprocedurile de expulzare în cazul celor care trăiesc din ajutoarele sociale, ale imigranților ilegali sau ale tuturor celor care sunt solicitanți europeni de azil, în contextul în care criza refugiaților  nu a generat soluții realiste .

Tabloidul german Ruhr Nachrichten, acreditase ideea că printre principalele minorității indezirabile vizate de noile prevederi interne s-ar afla și albanezii dar și cei din Kosovo, deoarece afluxul actual de refugiați suprasolicită social și econmic toate landurile de pe teritorul Germaniei. Totodată jurnaliștii germani susțin că în clipa în care proiectul de lege va fi parafat și adoptat oficial, procedurile de expulzare vor fi mult simplificate,putând fi aplicate fără niciun fel de avertisment prealabil, noteaza blastingnews.ro. Cu alte cuvinte, în următoarele luni se va decide soarta indezirabililor de pe teritoriul landurilor germane în contextul în care noile prevederi interne își doresc să verifice statutul fiecărei persoane aflate în Germania, pentru ca în acest mod să evite posibilitatea ilegaliștilor de a „fenta” legea.

Surse germane susțin că proiectul de lege existent va fi amplu modificat și va conduce la reducerea perioadei de solicitare a cererilor de expulzare de către landurile germane de la 6 luni la maximum 3 luni. Deasemenea, ajutoarele în bani vor fi înlocuite de alte modalități sociale de ajutor pentru toți solicitanții de azil existenți înGermania.

În altă ordine de idei, Germania pare să dea o lecție țărilor care au refuzat cotele obligatorii de imigranți iar politica extremă a cancelarului Merkel este una deosebit de categorică, astfel că rezidenții din anumite țări vor obține mult mai greu acces la politicile monetare și sociale germane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.