Anișoara Mihali- candidatul PNL  pentru funcția de vicepreședinte al CJ Maramureș

Biroul Permanent Județean al PNL Maramureș a desemnat-o astăzi pe doamna consilier județean Anișoara Mihali drept candidatul partidului pentru funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean.
Candidatul PNL la conducerea CJ Maramureș este o persoană cu experiență în administrație și în activitatea profesională, este un om care a demonstrat că este preocupat de dezvoltarea Maramureșului și de respectarea legilor. Considerăm, de asemenea, că prezența unei femei în conducerea  CJ ar fi benefică pentru proiectele de dezvoltare a județului.
PNL nu este interesat de jocurile politice făcute de actuala conducere a CJ, interesată doar de un control absolut asupra acestei  instituții. PNL este singurul partid din Maramureș care se opune modului discreționar în care este condus Consiliul Județean și care este preocupat de proiectele de modernizare și dezvoltare a județului. Tocmai de aceea, PNL nu negociază interesele Maramureșului la schimb cu funcții politice în administrația județeană.
Conducerea PNL Maramureș a anunțat încă din vară, după eliberarea postului de vicepreședinte al Consiliului Județean, odată cu alegerea lui Lucian Morar în funcția de primar al orașului Ulmeni, că nu va negocia cu PSD pentru a obține poziția de vicepreședinte al CJ.
Maramureșul are nevoie de o conducere echilibrată și profesionistă, care să  asigure reprezentativitate, transparență și siguranța că proiectele necesare pentru dezvoltarea județului vor fi duse cu succes la capăt. Sperăm că votul din Consiliul Județean pentru funcția de vicepreședinte  va reflecta nevoile de dezvoltare a Maramureșului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.