Ansamblul Folcloric Național Transilvania organizează în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș evenimentul cultural – tradițional ”Hai la joc de Dragobete!”

Ansamblul Folcloric Național Transilvania organizează în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș evenimentul cultural – tradițional ”Hai la joc de Dragobete!”. Spectacolul este unul înregistrat și va fi transmis online pe pagina de facebook a Ansamblului Folcloric Național Transilvania, la adresa https://www.facebook.com/ansamblultransilvania , în data de 24 februarie 2021, începând cu ora 20.00.

Fiu al Babei Dochia, chipeșul Dragobete, este descris în legendele maramureșenilor ca fiind unul din vestitorii primăverii, patronul dragostei și al bunei-dispoziții.

Așadar, Ansamblul Folcloric Național Transilvania vă invită la un spectacol al dragostei și al bucuriei, un spectacol al tradițiilor românești specifice primăverii. Dansul de Maramureș, dansul bărbătesc și învârtita sunt puse în scenă de corpul de balet al ansamblului, coregrafia fiind semnată de Emil Miheț, iar regia artistică de Iuliana Dragoș. Invitatul special al acestui eveniment este cunoscutul solist vocal Alexandru Pop, devenit deja o emblemă a cântecului străbun din Maramureș.

DRAGOBETELE SĂRUTĂ FETELE!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.