Ansamblul „Plaiuri someşene” din Fărcaşa, la Festivalul folcloric din Cluj Napoca

DSCN0703În organizarea Ansamblului folcloric „Dor clujean”, la Cluj Napoca, s-a desfăşurat cea de a patra editie a Festivalului interjudeţean de folclor pentru copii ” Cântec joc şi voie bună la poalele Feleacului”. Au susţinut spectacole unsprezece ansambluri de copii din opt judeţe ale ţării,Maramureşul fiind reprezentat de către ansamblurile „Plaiuri someşene” din Fărcaşa şi „Tradiţii maramureşene” din Baia Mare.
Festivalul a început printr-o paradă a portului popular,desfăşurată în centrul Clujului unde,cei prezenţi, au putut admira frumuseţea,diversitatea şi autenticitatea costumelor populare româneşti. Apoi, activitatea s-a mutat în sala „Dumitru Fărcaş” din cadrul Casei de cultură a studenţilor unde,fiecare dintre ansamblurile participante, au susţinut recitaluri reprezentative pentru zona din care proveneau. În final, Ansamblul „Plaiuri somesene” din Farcasa a fost recompensat cu trofeul festivalului,o diplomă de participare şi o diplomă de excelenţă.
Felicitări micilor dansatori,coregrafei ansamblului,d-na Amalia Chioran precum şi conducătoarei delegaţiei, d-na Cristina Pauşeniuc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.