Antalya-cea mai căutată destinație în această vară

LITORAL  ANTALYA

Plecari saptamanale din :

Baia Mare ( Luni si Sambata )

Cluj ( Luni , Joi, Vineri, Sambata ,Duminica )

Oradea ( Joi , Vineri , Duminica )

Pentru oferta personalizata  AICI sau 0262 221038 / 0744 380184

Te gândești să îți petreci vacanța de vară în Antalya? Îți voi oferi în următoarele rânduri, câteva direcții și informații care să te ghideze în alegerea stațiunii potrivite pentru sejurul tău, pentru că fiecare stațiunie vine cu farmecul său și cu particularitățile sale, indiferent că vorbim despre Belek, Lara – Kundu, Kemer, Side sau Alanya.

Belek

La 30 de kilometri de centrul orasului Antalya se afla Belek, poate cea mai cunoscuta statiune turistica din Turcia. Renumita pentru resorturile mari si luxoase, terenurile de golf si peisajele extraordinare, aceasta se bucura de o infrastructura moderna si foarte bine dezvoltata. Belek este cautata, in mod special de catre turistii instariti si pretentiosi, de aceea, in fiecare an, apar aici noi hoteluri de calitate superioara dotate cu elegante centre SPA si alte facilitati demne de 5 stele luxury. Partea de vest a statiunii este dominata de resorturi exclusiviste, in timp ce in partea de est domneste linistea oferita de plajele izolate si racoarea padurilor de pini.

Lara – Kundu

Cea mai apropiata localitate de Antalya este Lara, situata la doar 20-30 de minute de aeroportul international. Statiunea este supranumita si Vegasul turcesc datorita hotelurilor de inalta calitate cu tematica si replici ale obiectivelor turistice populare de pe Glob precum Palatul Venetia, Plaja Titanic, Palatul Topkapi ori Palatul Kremlin. Lara detine una dintre cele mai intinse plaje de nisip brun-auriu din Turcia, iar apa este albastra si limpede, inconjurata de paduri de eucalipt si palmieri.

Statiunea este perfecta pentru familiile care au copii fiindca este aproape de aeroport si dispune de o multime de locuri de joaca pentru cei mici.

Kemer

 Preferata, in mod special, de catre cei care vor si munte si mare in acelasi loc, statiunea Kemer isi rasfata vizitatorii cu peisaje naturale extraordinare. Este o locatie perfecta pentru relaxare, aflata de-a lungul coastei Mediterane, la 20 de kilometri departare de Antalya. Kemer are in componenta sa noua ministatiuni, dispuse pe o distanta de 52 de kilometri, in aceasta zona regasindu-se unele dintre cele mai frumoase statiuni si plaje din Antalya.Spre deosebire de alte zone din Antalya, Kemer iese in evidenta prin unicitatea cadrului natural, fiind ideala pentru turistii care adora sa petreaca un sejur linistit intr-un mediu pitoresc.

Side

Side este staţiunea cu plaje largi cu nisip, steag albastru și un port impresionant. Staţiunea oferă un mix armonios: privelişti naturale, latură istorică şi hoteluri all inclusive. Deşi cei mai mulţi turişti care preferă Belek sau Kemer, poate nu ştiu că Side este un oraş unic în Turcia, un adevărat muzeu în aer liber, situat la 75 km distanţă de Antalya, pe o peninsulă plată, plină de vestigii arheologice importante şi înconjurată de apele albastre ale Mediteranei. Toţi cei care vin aici rămân impresionaţi de arhitectura părţii vechi a oraşului şi mai ales de mărturiile istoriei antice atât de bine reprezentate şi conservate aici.

Alanya

Alanya este cea mai sudică staţiune din Antalya, situată la aproximativ 100 km de Antalya, unde plajele cu nisip fin şi resorturile all inclusive sunt nelipsite. Comparativ cu celelalte staţiuni, în Alanya se găsesc mai multe opţiuni de cazare cu buget redus, perfect pentru cei care nu au prea multe pretenţii. Iar accesul spre zona istorică a Antalyei este la îndemâna turiștilor care optează pentru Alanya. Şi în Alanya te poţi bucura de locuri pitoreşti, pentru că aici se află un vechi castel.

În partea de est a Alanyei se află oraşul-port. Aici, zona este foarte populată, cu numeroase cafenele, shop-uri și bărci de pescari.

Pentru rezervari si detalii, va asteptam  la sediul agentiei Mara International Tour din Bd. Unirii nr. 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) sau ne puteti contacta telefonic la 0262.221.038/ 0744 380 184, 0729 218 059  pe email, la adresa info@mara-tour.ro, pe pagina de Facebook www.facebook.com/mara.tour.9 ; Instagram : www.instagram/marainternational  sau pe website-ul nostru  www.mara-tour.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.