Anunț ANM de ultimă oră! Ploi torențiale, furtuni și grindină în Maramureș. Vezi care sunt zonele cele mai afectate și cum va fi vremea în următoarea perioadă

Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au făcut un anunț de ultimă oră! Se pare că vremea va fi la fel de capricioasă și în perioada următoare. Meteorologii anunță noi episoade de ploi torențiale, furtuni puternice și chiar grindină. Iată ce avertizare a fost emisă pentru următoarele două zile.

Și în următoarele zile, potrivit informațiilor meteorologilor Administrației Naționale de Meteorologie, vremea se va menține instabilă. Specialiștii spun că este foarte posibil ca în această după amiază, dar și în următoarele, să fie emise alerte meteo de scurtă durată, pentru că vor fi episoade cu averse torențiale, cu descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și probabil chiar și căderi de grindină.

Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie anunță că vremea se va menține instabilă zilele următoare, mai ales în zona de munte, dar și în regiunile intracarpatice, în Banat, în Crișana, în Maramureș și în Transilvania, acolo unde vor fi episoade cu averse torențiale, cu descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și probabil chiar și căderi de grindină.

„În restul teritoriului, în Oltenia, Muntenia, Moldova, ne așteptăm la o încălzire treptată în zilele următoare astfel încât maximele să atingă valori de 30…31, poate chiar 32 de grade vineri și sâmbătă. În Dobrogea, vremea va fi frumoasă, cu temperaturi apropiate de normal.

Pe litoral vremea se mai încălzește, 23…24 de grade, și mai mult decât atât și nopțile se vor încălzi treptat, pentru că la momentul acesta încă mai resimțim răcoare dimineața. Ne așteptăm ca minimele să crească spre valori de 15…17 grade.”, a explicat meteorologul Alina Șerban la Antena 3 CNN.

Cum va fi vremea în București
Dacă cei care locuiesc în partea de sud-est a teritoriului vor avea parte de fenomene de instabilitate atmosferică în cursul zilei de duminică, în București, vremea va fi frumoasă, fără ploi, în continuă încălzire, iar temperaturile ar putea atinge chiar și valori de 30 de grade potrivit spuselor meteorologului Alina Șerban.sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.