Anunt bomba de la Kaufland – Vezi ce se va intampla cu magazinele

kauflandRetailerul german Kaufland, liderul comerţului alimentar din România, are în plan ca, pe termen lung, să ajungă la peste 150 de magazine în ţara noastră. Analiştii spun că planul lor este perfect viabil.

Retailerul german Kaufland, numărul unu pe piaţa comerţului alimentar din România, îşi va continua agresiv expansiunea şi în următorii ani, sunt de părere analiştii Planet Retail consultaţi de ECONOMICA.NET. Până în 2020, reţeaua de hipermarketuri ar putea ajunge la 158 de unităţi, în condiţiile în care la ora actuală compania operează 104 unităţi la nivel local.

Ultima inaugurare a Kaufland a avut loc săptămâna trecută, la Sibiu, aceasta fiind a doua deschidere din acest an. În 2014 însă, retailerul german a inaugurat 13 magazine şi a reuşit să fie primul operator de hipermarketuri din România care depăşeşte pragul de 100 de magazine. Pentru finalul acestui an sunt anunţate alte trei unităţi, la Arad, Timişoara şi Brăila, în timp ce în 2016 compania va deschide cel puţin patru hipermarketuri.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.