Anunţ de interes public: În atenția cetățenilor Municipiului Baia Mare

 Modificări importante în ceea ce privește circulația în municipiul Baia Mare.

La ultima ședință a comisiei municipale de sistematizare a circulației, membrii au dat aviz favorabil pentru trei propuneri importante formulate de către primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș. Astfel, pe strada Școlii, una dintre cele mai circulate artere din municipiu s-au amenajat două treceri de pietoni, una dintre ele în fața Colegiului Tehnic „Anghel Saligny”, iar cea de-a doua în dreptul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Maramureș.

De asemenea, aceeași comisie a avizat restricționarea vitezei de circulație a vehiculelor pe strada Școlii din municipiul Baia Mare la 30 km/h.

Noile modificări au intrat deja în vigoare la finele lunii trecute.

1 COMENTARIU

  1. Strada Scolii arata dezastruos ! Este in centrul orasului, peisajul cu masini parcate pe ambele parti carosabile si cu trafic intens este dezolant. Ideal ar fi sa fie amenajat doar ca acces pietonal ! In rest cu modificarile de trafic si aici ma refer la bd. Independentei intersectie cu bd Decebal, de cate ori trec pe acolo intampin pe Independentei masini angajate „pe contrasens ” pentru a vira in stanga. bineinteles nici urma de vreun agent de politie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.