ANUNŢ DE PARTICIPARE: Consiliul Judeţean Maramureș invită unitățile de cult din Județul Maramureș să depună ofertă în scopul atribuirii contractelor de acordare a sprijinului financiar

ANUNŢ DE PARTICIPARE: Consiliul Judeţean Maramureș invită unitățile de cult din Județul Maramureș să depună ofertă în scopul atribuirii contractelor de acordare a sprijinului financiar

Județul Maramureș prin Consiliul Judeţean Maramureș invită unitățile de cult din Județul Maramureș, care îndeplinesc condițiile prevăzute de O.G. nr. 82/2001 privind stabilirea unor forme de sprijin financiar pentru unităţile de cult aparţinând cultelor religioase recunoscute din România, republicată, cu modificările şi completările ulterioare să depună ofertă în scopul atribuirii contractelor de acordare a sprijinului financiar unităţilor de cult.

1.Procedura aplicată pentru atribuirea contractelor de acordare a sprijinului financiar unităţilor de cult este prevăzută de art. 3 alin. (3) din O.G. nr. 82/2001 privind stabilirea unor forme de sprijin financiar pentru unităţile de cult aparţinând cultelor religioase recunoscute din România, republicată, cu modificările şi completările ulterioare,  și de art. 4 alin (2) din Normele Metodologice de aplicare a prevederilor O.G. nr. 82/2001, aprobate prin H.G. 1470/2002, republicată:

  1. Sursa de finanțare a contractelor și valoarea: bugetul județului. Suma: 1.500.000 lei pentru:

– unitățile de cult aparținând cultelor religioase recunoscute din România;

– întreținere și reparații la bunurile aparținând cultelor religioase, bunuri care fac parte din patrimoniul local/naţional/universal/mondial (UNESCO).

  1. 3. Durata proiectelor: de la încheierea contractelor până la 16.12.2022.
  2. Data și ora pentru depunerea propunerilor de proiect: – 3 iunie 2022 ora 8:00 până în 20 iunie 2022 ora 16:00.
  3. Adresa la care trebuie depuse propunerile de proiect : Consiliul Judeţean Maramureş, Baia Mare, str. Gheorghe Şincai, nr. 46, cam. 25, Județul Maramureș.
  4. Documentația pentru elaborarea și prezentarea propunerii de proiect este postată pe site-ul instituției: www.cjmaramures.ro, secțiunea activitate/ghiduri de finanțare/norme metodologice de acordare a unor forme de sprijin financiar pentru unitățile de cult din județul Maramureș.
  5. Selecția și evaluarea proiectelor în vederea acordării sprijinului financiar unităţilor de cult se vor face de către comisia de evaluare în perioada 21 – 30 iunie 2022.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.