ANUNȚ DE PRESA  FINALIZAREA PROIECTULUI „ASIGURAREA ACCESULUI ELEVILOR DIN COMUNA SĂCĂLĂȘENI LA PROCESUL DE ÎNVĂȚARE ÎN MEDIUL ON-LINE”

ANUNȚ DE PRESA  FINALIZAREA PROIECTULUI ASIGURAREA ACCESULUI ELEVILOR DIN COMUNA SĂCĂLĂȘENI LA PROCESUL DE ÎNVĂȚARE ÎN MEDIUL ON-LINE

Data: 14.09.2022

 COMUNA SĂCĂLĂȘENI, în calitate de Beneficiar, a implementat proiectul „ASIGURAREA ACCESULUI ELEVILOR DIN COMUNA SĂCĂLĂȘENI LA PROCESUL DE ÎNVĂȚARE ÎN MEDIUL ON-LINE”, cod MySMIS 144801, finanțat prin Programul Operational Competitivitate 2014-2020, Axa prioritară 2 – Tehnologia Informației si Comunicațiilor (TIC) pentru o economie digitala competitiva: Actiunea 2.3.3. apel 2: Îmbunatatirea continutului digital si a infrastructurii TIC sistemice în domeniul e-educatie, e-incluziune, e-sanatate si e-cultura.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Autoritatea pentru Digitalizarea României, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Competitivitate.

Valoarea totală a proiectului a fost de 467.159,11 lei, din care valoarea sumei nerambursabile a fost de 434.727,12 lei, finantare nerambursabila alcătuită din: FEDR 377.059,25 lei, respectiv Bugetul National: 57.667,87 lei.

Obiectivul general al proiectului este asigurarea accesului elevilor si cadrelor didactice la procesul de învățare în mediul on-line prin achiziția de tabletele scolare si alte echipamente/dispozitive IT.

Rezultate obținute în urma implementării proiectului:

R1: Dotarea școlilor de pe raza comunei Săcălășeni cu un numar de 135 tablete cu internet pentru 24 de luni inclus, pentru 135 de elevi.

R2. Asigurarea accesului elevilor si a cadrelor didactice la procesul de invatare on-line prin achizitionarea de echipamente IT:laptop: 16 buc; sistem all-in-one: 10 buc; camera web conferinta: 4 buc; proiector: 10 buc; ecran proiectie pe perete: 10 buc; router wireless: 10 buc; tableta interactiva: 10 buc.

R3. Achizitionarea serviciilor necesare elaborarii si implementarii proiectului, respectiv:

– servicii de consultanța pentru elaborarea tuturor documentațiilor necesare depunerii proiectului; – servicii de consultanța în domeniul managementului proiectului, inclusiv elaborarea documentațiilor necesare implementarii proiectului;- servicii de informare si publicitate;- servicii de audit financiar.

Durata de implementare a proiectului a fost de 12 luni, de la 22.09.2021 până la 22.09.2022.

Informaţii suplimentare se pot obţine la adresa de e-mail: primarie@sacalaseni.ro , Reprezentant proiect: POP EMILIAN-GHEORGHE.

 Proiect co-finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin

Programul Operațional Cometitivitate 2014-2020

”Competitivi împreună”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.