Anunț de presă privind lansarea proiectului „Revitalizare spații publice urbane, îmbunătățirea serviciilor sociale și cultural-recreative în orașul Târgu Lăpuș, județ Maramureș”- cod SMIS 123142

Anunț de presă privind lansarea proiectului „Revitalizare spații publice urbane, îmbunătățirea serviciilor sociale și cultural-recreative în orașul Târgu Lăpuș, județ Maramureș”- cod SMIS 123142

Proiectul „Revitalizare spații publice urbane, îmbunătățirea serviciilor sociale și cultural-recreative în orașul Târgu Lăpuș, județ Maramureș”, având cod SMIS 123142, se implementează de beneficiarul orașul Târgu Lăpuș în perioada 10.01.2018 – 30.04.2023.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă crearea unor premise pentru creșterea calității vieții populației orașului, prin îmbunătățirea serviciilor sociale și cultural-recreative ale orașului, precum și reabilitarea spațiului public urban.

Proiectul propus urmărește rezolvarea unor probleme cu privire la incluziunea socială și nediscriminare, prin crearea infrastructurii sociale a Centrului mulƟfuncțional și recreaƟve ale Centrului recreativ, care se adresează persoanelor vârstnice, cu dizabilități sau aflate în alte situații de risc, dar și persoanelor Ɵnere deopotrivă.

Prin acest proiect se va asigura accesul neîngrădit la serviciile celor două centre, precum și la spațiul urban modernizat, obiectivul pe termen lung fiind eliminarea disparităților de orice fel la nivelul comunității.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt construirea unui centru multifuncțional, a unui centru recreațional, reabilitarea unui spațiu urban adecvat utilizării de către comunitate și creșterea siguranței populației prin realizarea unui sistem de supraveghere video.
Valoarea totală a proiectului este de 23.503.835,66 lei, din care valoarea eligibilă nerambursabilă din FEDR 18.684.450,67 lei, respecƟv din Bugetul național 2.857.621,84 lei.

Valoarea neeligibilă a proiectului este1.522.129,00 lei, iar contribuția beneficiarului la valoarea eligibilă a proiectului este de 439.634,15 lei.

Grupul țintă al proiectului este reprezentat de toți locuitorii orașului Târgu Lăpuș, Ɵneri, adulți și vârstnici deopotrivă, și anume 13.146 locuitori

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Da, in Romania sunt numai proiecte de relansari economice si de dat bani in stanga si in dreapta, hai sa fim seriosi…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.