Anunț de proporții al Vodafone!Toți cei care și-au cumpărat astfel acest TELEFON trebuie să-l ducă la service. VEZI de ce…

Al doilea jucător de pe piața de telefonie mobilă din România, gigantul Vodafone, a făcut un anunț importante. Persoanele care și-au achiziționat acest model de telefon de pe piața liberă, și nu de la Vodafone, trebuie să-l ducă la un service al operatorului.

Mai exact, toți cei care au Samsung S8, cumpărat de pe piața liberă, pot merge la un service autorizat pentru a le fi instalată versiunea de software care le permite accesarea vitezelor de descărcare a datelor de până la 500 Mbps, au informat reprezentanții companiei.

Directorul tehnic al operatorului a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că reţeaua mobilă a Vodafone este capabilă să asigure viteze de descărcare a datelor de aproximativ 800 Mbps cu smartphone-uri care sunt disponibile comercial pe piaţă după ce compania a investit în implementarea unor noi soluţii tehnice specifice reţeleleor 5G, informează zf.ro.

„Reţeaua a primit funcţionalităţi foarte avansate specifice 5G, facem astfel practic legătura între 4G şi 5G”, a afirmat Buliga, care a realizat un test live, în cadrul conferinţei cu un terminal Samsung Galaxy S8 Plus.

Conform sursei citate, În cadrul testului, telefonul a descărcat date cu o viteză de peste 740 Mbps. Terminalul a rulat o versiune specială de software, care îi permite să exploateze noile funcţionalităţi şi tehnologii implementate la nivel de reţea de către Vodafone. La finele acestui an sau începutul anului viitor, versiunea de software urmează să fie disponibilă pentru clienţii Vodafone, după ce compania sud coreeană va finaliza testele.

La ora actuală, clienţii Vodafone care au achiziţionat telefoane Samsung din gama Galaxy S8 de la companie au primit o nouă versiune de software, ei având acces la viteze de descărcare a datelor de până la 500 Mbps.

sursa:bugetul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.