ANUNT DE ULTIMA ORA: Adio viza de SUA pentru romani. Ambasadorul SUA in Romania

ULTIMA ORA: S-a terminat. Adio viza de SUA pentru romani. Ambasadorul SUA in Romania se declara...ANUNT DE ULTIMA ORA: Adio viza de SUA pentru romani. Ambasadorul SUA in Romania

Vestea pe care o asteapta toti romanii de multa vreme a sosit in sfarsit. Ambasadorul SUA se declara foarte optimist in ce priveste eliminarea vizei pentru romani.

Românii ar putea merge în Statele Unite fără viză din 2017, în niciun caz mai devreme. Este declaraţia ambasadorului american la Bucureşti, Hans Klemm. Diplomatul apreciază că subiectul migraţiei este unul dintre cele mai fierbinţi în campania electorală din State, asa că nu vor fi schimbări în domeniu, până după alegeri. Ambasadorul mai spune că România e pe drumul cel bun: a îndeplinit mai toate cerinţele, cu excepția refuzurilor la cererile de viză, încă prea multe.

Hans Klemm, ambasadorul SUA în România: „Nu se vor produce schimbări în acest an, în privinţa vizelor. Imigraţia este un subiect sensibil şi mult dezbătut în campania prezidenţială din Statele Unite. Cel mai devreme, putem spera la unele schimbări legislative în 2017.”
sursa: digi24.ro

Loading...

1 COMENTARIU

  1. SA NU SE UITE CA BIVOLARU ESTE FRATE CU COLDEA DIN BUZAU ,AMANDOI ,SI CA ACEST BIVOLARU ESTE SEREISTsi pesedisti nenorociti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.