ANUNŢ de ULTIMĂ ORĂ! Gabriel Cotabiță a fost deconectat de la aparate. Respiră singur

cotabita

ANUNŢ de ULTIMĂ ORĂ! Gabriel Cotabiță a fost deconectat de la aparate. Respiră singur.

Gabriel Cotabiță a fost deconectat de la aparate, a deschis ochii și respiră singur, susțin surse medicale.

Potrivit surselor medicale, citate de România TV, deconectarea de la aparate este o veste bună, însă starea lui Gabriel Cotabiță rămână gravă.

Săptămâna trecută a circulat în presă o informație conform căreia totul se terminase pentru Gabriel Cotabița. Cântărețul urma să fie deconectat de la aparate.

Fiicele lui Gabriel Cotabiţă au reacţionat şi au scris pe Facebook că „NU s-a pus în niciun moment problema de deconectare, pentru că NU este cazul”.

„NU s-a pus în niciun moment problema de deconectare, pentru că NU este cazul. Este ILEGAL în România să deconectezi un pacient de la aparate. Starea tatei este în continuare bună. Suntem alături de el permanent, atât noi cât și echipa Spitalului Floreasca. Rugăm insistent presa ca pe viitor, dacă nu pot respecta dorința de discreție exprimată deja în mai multe rânduri, înainte de a publica orice alt fel de material, să verifice informațiile medicale cu purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca”, a scris una dintre fiicele lui Gabriel Cotabiţă pe Facebook.

Gabriel Cotabiță este internat la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, după ce pe 8 mai a suferit un stop cardio-respirator.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.