Anunț de ultima oră pentru șoferii din Baia Mare: Modificare sistematizare intersecție B-dul Independenței cu B-dul Decebal, conform POLIȚIEI MUNICIPIULUI BAIA MARE!

Anunț de ultima oră pentru șoferii din Baia Mare: Modificare sistematizare intersecție B-dul Independenței cu B-dul Decebal, conform POLIȚIEI MUNICIPIULUI BAIA MARE!

Datorită valorilor ridicate de trafic rutier înregistrate în ultima perioadă pe B-dul Independenței la intersecția cu B-dul Decebal, pe sensurile B-dului Independenței dinspre strada Europa și B-dul Decebal dinspre str.George Coșbuc, s-a luat măsura de modificare a intersecției după cum urmează:

-pe B-dul Independenței sensul B-dul Decebal în zona de preselecție de la intersecție s-a anulat banda a III-a, respectiv relația de mers la stânga, iar virajul la stanga spre B-dul Decebal se efectuează de pe banda a II-a , care se modifică în relația de mers înainte sau la stânga , iar banda I rămâne relația înainte sau la dreapta.

-pe B-dul Independenței, sensul de mers str. Europa către B-dul Decebal, banda I, relația de mers la dreapta s-a modificat în înainte sau la dreapta , respectiv după intersecție se va circula pe două benzi.

-pe B-dul Decebal pe sensul străzii George Coșbuc către B-dul Independenței, banda I, respectiv relația de mers înainte sau la dreapta se modifică și se va circula pe relația la stânga, înainte sau la dreapta.

În intersecție , cu această ocazie s-au refăcut marcajele de obligare și de ghidare și s-au instalat indicatoare de preselecție corespunzătoare modificărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.