Anunț SUMBRU în România! Când va fi, de fapt, VÂRFUL PANDEMIEI. Vestea de ultimă oră

Anunț SUMBRU în România! Când va fi, de fapt, VÂRFUL PANDEMIEI. Vestea de ultimă oră

Victor Costache, ministrul Sănătății, anunț ferm despre COVID-19! „Vârful epidemiei în România ar putea fi estimat în 10 zile”

Victor Costache, ministrul Sănătății a transmis un anunț ferm despre COVID-19! Acesta consideră că într-un termen de 10 zile se va putea estima vârful epidemiei de coronavirus pe teritoriul României.

Victor Costache, ministrul Sănătății, anunț ferm despre COVID-19!

„Cred că vom putea răspunde cam într-o săptămână, 10 zile la această întrebare (legată de vârful epidemiei – n.r.). Este foarte important să analizăm evoluţia în zilele care urmează, ca să facem o predicţie în acest sens.

Sunt măsuri pre-spital, toate aceste măsuri de limitare socială, pentru a reduce numărul de îmbolnăviri şi, în paralel, întărim spitalele pentru a creşte capacitatea de primiri pentru pacienţii cu COVID-19″, a declarat Costache într-un interviu acordat Digi 24.

„Vârful epidemiei în România ar putea fi estimat în 10 zile”

Victor Costache e ferm convins de faptul că estimpările vor fi influențate de afluxul de români reveniţi în ţară, în condiţiile în care, la această dată, peste 80% dintre pacienţii cu COVID-19 sunt din rândurile acestora.

Mai mult de atât, ministrul Sănătăţii a precizat că, atunci când se depășește numărul de 4.000 de pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, cazurile mai uşoare vor fi tratate la domiciliu.

Legat de spaţiile de carantinare, Victor Costache a afirmat că se dă o luptă contra cronometru pentru identificarea lor, una dintre resursele ce vor fi exploatate fiind reprezentată de hotelurile care se închid în această perioadă.

„Cu spaţiile pentru carantină, este o luptă contra cronometru pe care o duc colegii de la Ministerul Afacerilor Interne.

În fiecare zi se identifică hoteluri suplimentare şi, prin măsura care s-a luat, de închidere a hotelurilor, tot mai multe dintre ele vor deveni spaţii de carantină.

Nu sunt rechiziţionate, se achită pentru fiecare persoană aflată în carantină”, a mai declarat ministrul Sănătăţii.sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.