Anuntul dureros facut de fiica lui Gabriel Cotabita. In urma cu putin timp. Vei plange!

Cotabita_04_875bc8f347Gabriel Cotabiță se află în acest moment la Spitalul de Urgență vegheat în permanență de medici, dar și de fiicele lui. Artistul a suferit în urmă cu o oră un preinfarct pe când se afla în incinta unui hotel din Capitală.

Aflată la căpătâiul tatălui ei, fiica cea mare a lui Gabriel Cotabiță încearcă să-și păstreze calmul și lacrimile. Aela și-a lăsat fiul de un an acasă cu tatăl lui și a plecat la spital imediat ce a aflat de starea părintelui ei. Aela a postat în urmă cu doar câteva minute un mesaj pe site-ul de socializare.

„Vă mulțumim pentru gândurile bune pe care ni le trimiteți și pentru susținerea pe care o simțim. Tata este pe mâini bune și suntem alături de el întrutotul.” Acestea au fost primele cuvinte ale Aelei aflată la căpătâiul tatălui ei.

Gabriel Cotabiță are trei fete, Aela, 34 ani și gemenele Milena și Eliza de 27 ani. În urmă cu un an și jumătate artistul și-a condus fiica cea mare la altar. Aela s-a căsătorit, iar de un an este mămic unui băiețel, Tudor Alexandru.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.