ANUNȚUL FĂCUT ACUM DE ANDRA MĂRUȚA: “ÎMI VINE SĂ PLÂNG. AM AFLAT DE CURÂND CĂ…”

Andra a făcut dezvăluiri atât de emoționante în cadrul unui interviu oferit recent, încât avea ochii scăldați în lacrimi. Talentata cântăreață a vorbit despre familia ei, carieră și sacrificii. Mărturisirile juratei de la vin după ce în ultima vreme s-a speculat că ar fi însărcinată pentru a treia oară. De altfel, ea a aprins și mai tare aceste zvonuri, după ce a afirmat pe platourile de filmare de la PRO TV: “Sunt gravidă”.

Andra Măruță a fost invitatul special la emisiunea “Bună dimineața, București!” cu ocazia împlinirii celor 90 de ani de la apariția radioului public românesc. Aflată în platou, artista a răspuns întrebărilor pregătite de moderatorii Răzvan Petre și Marius Stoica. Una dintre acestea au emoționat-o foarte mult – este vorba despre cea care se referea la trăirile pe care le are atunci când se gândește că este în topul cântărețelor apreciate și iubite extrem de mult în țara noastră, potrivit mai multor sondaje de profil.

“Le mulțumesc din toată inimă, tuturor! Când mi se spune așa ceva, îmi vine să plâng. Am aflat, de curând, tot felul de sondaje, știu și de la știri că aș fi unul dintre cei mai iubiți artiști din țară. E onorant și ai o satisfacție aparte că ceea ce ai făcut ajunge la oameni. (…) mersul corect pentru a ajunge la inimile oamenilor este să fii sincer, să fii tu. În momentul în care joci un rol, adică acasă ești într-un fel și pe scenă altfel, lucrurile se vad”. Cântăreața consideră că acesta a fost atuul ei, faptul că n-a trebuit să joace un rol și nu a obosit de atâția ani, a fost ea atât pe scenă, cât și în viață de zi cu zi și nu i-a fost greu. “De 18 ani cânt și dragostea rămâne, la fel și publicul rămâne cu mine”, a declarat Andra Măruță în cadrul emisiunii “Bună dimineața, București!”.

Întrebată dacă este de acord cu citatul: “Arta cere sacrificii” și dacă ea a trebuit să facă vreodată vreun sacrificiu, dacă regretă ceva, frumoasa artistă a mărturisit: “Nu regret nimic, adică în momentul asta, dacă trag linie, nu.

E adevărat că eu am muncit foarte mult și nu am avut timp că alți prieteni de-ai mei să ies săptămânal la un film sau la un restaurant. Întotdeauna am pus pe primul loc muzică, după care au venit în viață mea Cătălin, copiii – familia mea, de fapt”, potrivit andraonline.ro.

În cadrul interviului, Andra a subliniat că familia și muzica au fost mereu pe primul loc în viața ei și că a investit foarte mult timp.

“Nu regret, pentru că am fost atât de fericită făcând aceste două lucruri, având grijă de familie și făcând muzică, încât nu am mai simțit nevoia de alte plăceri. Bine, și eu mă relaxez uitându-mă la un film, dar găsesc mai greu timp de așa ceva”, a încheiat soția lui Cătălin Măruță, asigurându-ne că merită pe deplin titlul de cel mai iubit artist român.

Andra alături de fiica sa: micuța Eva, soțul și fiul ei. Sursa foto: Facebook

Când nu e plecată prin țară la spectacole, Andra merge la filmările pentru “Românii au talent” și “Vocea României”.

Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.