Apa și viața de zi cu zi! Ziua Porților deschise de Ziua Mondială a Apei 2016

afis VITAL - Ziua Mondiala a Apei 2016SC VITAL SA vă invită să participați în data de 22 Martie 2016 la ZIUA PORȚILOR DESCHISE –  ῎Apa și viața de zi cu zi῎.
Evenimentul constă în vizitarea Stației de tratare a apei și a laboratorului de analize fizico-chimice și microbiologioce, din cadrul S.C. VITAL S.A. Vizitatorii vor putea participa la diverse activități având ca temă ῎Apă și locuri de muncă῎, dacă vremea va permite se vor realiza desene cu cretă colorată în curtea Stației de tartare a apei și toți participanții vor primi diferite materiale educative cu  și despre apă. Copii pot să facă chiar teste de măsurare a PH-ului din apă, cu hartie specială de măsurare. Atmosfera va fi animată de mascota
societății, PICĂTURA DE APĂ.
O noutate în desfășurarea acestui eveniment este generată de efectuarea unui pachet minim de analize fizico-chimice gratuite, efectuat pentru probele de apă aduse de vizitatori. Astfel, cei care doresc sa afle daca apa din propria fântână/ rețea este sau nu potabilă și dacă poate să fie folosită fără a genera alte complicații pot  să aducă probe de apă.
Prelevarea apei se face în recipenți curați de sticlă, care vor fi etichetați cu următoarele date꞉ numele solicitantului, proveniența probei, ora prelevării, date de contact. De menționat că rezultatul analizelor efectuate se eliberează sub formă de raport de încercări,  în circa o săptămână de la solicitare.

Organizatorii pun la dispoziție mijloace de transport către și dinspre  Stația de Tratare a Apei din Baia Mare. Doritorii sunt așteptați în fața Casei de Cultura a Sindicatelor din Baia Mare, marți 22 Martie, la ora 09.30.

Întoarcerea în municipiul reședință de județ se va face în jurul
orei 12.30.

Vă așteptăm !

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.