Aparatele radar funcţionează neîntrerupt. Aproape 90 de depăşiri ale limitelor de viteză, constatate de poliţişti într-o singură zi.

radar mareÎn cadrul unor activităţi desfăşurate pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere pe raza municipiului Baia Mare şi pe DJ 184 în localitatea Şurdeşti, poliţiştii au depistat mai mulţi şoferi care circulau neregulamentar. Astfel au fost aplicate 97 sancţiuni contravenţionale iar valoarea amenzilor depăşeşte suma de 37 000 de lei.

Poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare şi cei din cadrul Poliţiei Oraşului Baia Sprie împreună cu cei din Şişeşti, au acţionat ieri, 04 mai, cu autospecialele dotate cu aparatură video radar de supraveghere  a traficului rutier şi măsurarea vitezei de deplasare a autovehiculelor pentru a determina participanţii la trafic să adopte un comportament responsabil şi să respecte regulile de circulaţie. A fost acordată o atenţie sporită prevenirii accidentelor rutiere generate de nerespectarea limitei legale de viteză.

Astfel, pentru încălcarea normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, poliţiştii au aplicat într-o singură zi, 97 de sancţiuni contravenţionale.  Valoarea totală a amenzilor aplicate depăşeşte suma de 37 000 de lei. Dintre acestea, cele mai multe au fost aplicate pentru nerespectarea limitelor de viteză, factor principal în producerea accidentelor de circulaţie.

Ca măsuri complementare, au fost reţinute opt permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile şi a fost retras 1 certificat de înmatriculare.

Poliţiştii maramureşeni atrag încă o dată atenţia cu privire la respectarea legislaţiei în domeniul rutier şi recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă, cu viteză adaptată condiţiilor de trafic şi meteo, să acorde o atenţie sporită pietonilor şi vă urează totodată, DRUM BUN, fără evenimente rutiere!

Foto: Arhiva

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.