Apare un nou tip de magazine în România!

Apare un nou tip de magazine în România!

Cora lansează un nou concept în România. Retailerul intră pe piața de proximitate, nișă pe care deține supremația lanțul de magazine Mega Image, și își propune să combine comerțul on-line cu cel oferit de magazinele de cartier.

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Este o inițiativă adaptată vremurilor actuale, când pandemia transformă obiceiurile de consum.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Cora lansează un nou concept în România, prin care vine în întâmpinarea nevoilor clienților săi, în contextul vremurilor actuale.

Prin noua inițiativă, retailerul își completează portofoliul multi-channel.

Cora lansează un nou concept în România: cora Urban

cora România, parte a grupului franco-belgian Louis Delhaize, propune consumatorilor un concept nou, magazinele cora Urban, care îmbină proximitatea cu online-ul, oferind acces la peste 40.000 de produse din cora.ro și peste 1000 de produse la raft, pentru cumpărături de ultimă oră în drum spre casă.

Primul magazin cora Urban, cu o suprafață de 100 mp, se inaugurează în complxul rezidențial Avangarde City, din Militari Residence, în București-Dudu, anul acesta urmând să fie deschise alte magazine din acest format.

Care este principiul cora Urban? Comanzi de acasă sau de la birou, online, pe www.cora.ro – selectând magazinul cora Lujerului și punctul de ridicare cora Urban Avangarde- produsele preferate dintr-o listă extinsă, de peste 40.0000 de produse.

Comanda on-line, ridicarea din magazin

”Comanda ta este pregătită de cora și disponibilă pentru a fi ridicată din magazinul cora Urban în maximum 12 ore. Și pentru că știm din experiență că întotdeauna rămâne ceva în plus de cumpărat, comanda online poate fi completată cu diverse produse aflate pe rafturile magazinului situat lângă casă sau birou.

În mod alternativ, cora Urban este magazinul de proximitate, disponibil pentru cumpărături rapide, deschis de luni până vineri între orele 07:00 – 21:00 și sâmbătă – duminică între orele 08:00 – 19:00.

Așadar, cora Urban poate fi accesat și fără să fi efectuat în prealabil o comandă online.”, se arată într-un comunicat de presă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.