Apel disperat de donare de sânge pentru Diana! Starea tinerei care s-a aruncat de la etajul VII s-a agravat!

sangePotrivit Baia Mare – Mass Media, starea tinerei băimărence care s-a aruncat în gol șapte etaje, cu câteva zile în urmă, s-a agravat din nou. Deși informații neoficiale arătau că Diana s-a trezit din comă și are șanse să-și revină, Anca Ungur, Mariana Fuzi și Adrian  Vîrlan au lansat un nou apel pe pagina de socializare Baia Mare – Mass Media.

”Este urgent, tânăra Diana Rus are din nou nevoie urgentă de sânge, starea ei s-a agravat. Vă rugăm, cine poate merge astăzi la centrul de transfuzii! Cine nu, măcar un share! Este nevoie de sânge grupa AII +.

În mai puțin de două ore, postarea a fost redistribuită de aproape 300 de ori, iar Adrian Vîrlan transmite, într-un comentariu, că donările de sânge se pot face mâine dimineață, la Centrul de Transfuzii din Baia Mare, între orele 8.30 – 11.30.

Din informații neoficiale se cunoaște faptul că Dianei i s-au administrat, doar până vineri, 11 decembrie, 12 pungi de sânge, o pungă conținând 400 de mililitri. 1,5 litri de sânge ce i-au fost recuperați din abdomen printr-un procedeu special i-au fost, de asemenea, readministrați. Diana a suferit deja o serie de operații, însă recuperarea, dacă trece și peste acest hop, va fi una destul de lungă și anevoioasă, ea suferind, în cădere, o fractură de bazin.

Atât cei ce o cunosc, cât și cei care doar au auzit povestea ei se roagă, în acest moment, pentru viața copilei. Mai mult, pe rețelele de socializare circulă sute de mesaje de încurajare și scrisori adresate Dianei, pentru a vedea că nu este singură, mesaje pe care apropiații promit să i le citească. Și săptămâna trecută, băimărenii au donat sânge pentru a salva viața Dianei, iar acum aceștia încep să se mobilizeze din nou. Cei care se pot prezenta mâine la Centrul de Transfuzie din Baia Mare și vor dona pentru viața tinerei sunt rugați să menționeze numele fetei, Diana Rus

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.