Apel la unitate în PSD

psdClaudia Ţapardel, purtătoarea de cuvânt a TSD salută mesajul puternic transmis de Congresul PSD prin alegerea unei echipe dominate de lideri tineri şi transmite un apel la unitate şi continuitate a rezultatelor bune la guvernare, inclusiv în beneficiul tinerilor din România  

„Noua echipă de conducere a PSD este formată preponderent din oameni tineri, care sunt apropiaţi de noile generaţii din România. Sunt sigură că această echipă transmite un mesaj de încredere către tinerii din România, care au nevoie acum de soluţii pentru viitorul lor” a subliniat Claudia Ţapardel.

„Suntem într-un moment important în evoluţia PSD. Venim în faţa românilor cu o echipă nouă, cu experienţa celei mai bune guvernări a României din ultimii 10 ani dar şi cu forţa şi determinarea unui partid unit, în jurul obiectivelor care fac România puternică: reprezentare externă corectă, politici economice şi sociale sănătoase şi foarte mult optimism”, consideră eurodeputata PSD.

„Voi participa la efortul colegilor din PSD de a comunica mai intens şi mai direct cu tinerii. Dacă vom reuşi să convingem tinerii că PSD este singurul partid care le oferă soluţii concrete la problemele lor şi singura formaţiune care într-adevăr îi sprijină, sunt convinsă că şi tinerii din România, la rândul lor, vor fi alături de PSD”, a punctat Claudia Ţapardel.

„În acest sens am propus Iniţiativa pentru Promovarea României, un proiect care îşi propune să coaguleze un grup naţional de iniţiativă pentru schimbarea imaginii de ţară a României, atât în interior cât şi în extern. În mod natural, primul meu apel a fost către tinerii din România care vor şi pot să schimbe imaginea noastră de ţară pe termen lung, pe baza unei strategii fundamentate dar şi datorită unui nou fel de a privi evoluţia tării noastre”, a explicat eurodeputata PSD.

„Tinerii din România vor veni alături de noi într-un număr şi mai mare, dacă ştim să le arătăm că ne pasă de ei şi de problemele lor” a încheiat Claudia Ţapardel, purtătoare de cuvânt a TSD.  

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.