Aplanarea conflictelor la Sighetu Marmaţiei

jandarmiEchipajele de jandarmerie aflate în misiune de pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei, au  fost solicitate în ziua de 23 septembrie a.c., în mai multe situaţii  pentru asigurarea stării de normalitate şi a climatului de linişte publică.

Astfel, în jurul orei 18.00, jandarmii sigheteni au fost solicitaţi telefonic să se deplaseze pe strada Iapa din localitate. La faţa locului au fost identificate 2 persoane implicate într-un conflict spontan pe fondul unor neînţelegeri. Pentru adresarea de injurii  au fost sancţionaţi contravenţional cu avertismente scrise.

Certuri cu locatari  şi refuz de legitimare

Patrula mixtă de ordine şi siguranţă publică a intervenit la orele 18.20, pe strada Popa Lupu, unde numitul Dorin C. de 49 de ani, din Sighetu Marmaţiei, a adresat cuvinte jignitoare şi obscene numitei R.A. Totodată la solicitarea forţelor de ordine a refuzat să dea relaţii privind identitatea sa. Sigheteanul s-a ales cu un avertisment scris şi o amendă contravenţională în valoare de 200 lei.

Un alt scandal izbucnit pe strada Bogdan Vodă la orele 19.00 a fost aplanat de către o altă patrulă mixtă de ordine şi siguranţă publică aflată în zona apropiată. Au fost identificate persoanele implicate şi sancţionate contravenţional cu avertismente scrise.

Pentru tulburarea liniştii publice prin larmă excesivă şi strigăte, de această dată pe strada Independenţei a fost nevoie de intervenţia echipajului mixt de ordine publică. La faţa locului, forţele de ordine au identificat persoanele implicate şi au aplicat măsurile contravenţionale legale .

Echipajele de jandarmerie aflate în serviciul de patrulare pentru menţinerea ordinii publice în Sighetu Marmaţiei au constatat alte 4 abateri, fiind aplicate sancţiunile contravenţionale legale.

Foto: Arhiva

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.