Aplicaţia pe care ar trebui să o folosească toţi şoferii. Te fereşte de poliţie şi îţi găseşte loc de parcare

wazeAplicaţia Waze, pentru telefoane mobile, îi ajută pe şoferi să evite poliţia şi zonele aglomerate. Este practic o comunitate care postează unde se află poliţia, dacă ruta e aglomerată, dacă în faţă s-a produs vreun accident sau unde poate fi găsită cea mai ieftină benzină. E cea mai mare comunitate din lume de genul acesta şi a devenit din ce în ce mai populară în România.

Waze este o aplicaţie de navigaţie GPS ce se adresează şoferilor posesori de smartphone. Spre deosebire de alte aplicaţii de navigaţie, avantajul aplicaţiei Waze este acela că te va duce la destinaţie pe calea cea mai rapidă, ţinând cont de valorile din trafic în timp real.

În momentul de faţă Waze este singura aplicaţie din România care îţi furnizează date din trafic în timp real, iar rutele tale vor fi optimizate în permanentă în funcţie de actualizările ce vin în timp real din trafic. Waze poate rula pe aproape orice telefon smartphone: Android, iPhone, Windows Mobile, Symbian si chiar pe BlackBerry.

Aplicaţia nu necesită abonament, totul fiind 100% gratuit, însă pentru ca ea să ruleze este nevoie de conexiune permanentă la internet. De remarcat că Waze se integrează şi cu reţelele de socializare Facebook, Foursquare şi Twitter.

Sursa: rtv.net

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.